У Вінниці в одній із багатоповерхівок оновлять систему електропостачання
12:11 19.04.2024
312

У Вінниці коштом міського бюджету оновлять систему електропостачання в одній із багатоповерхівок.У міській раді обіцяють, що  оновлена система електропостачання зможе витримувати більше навантаження, яке пов'язане зі зростанням кількості електричних побутових приладів в домівках вінничан.

В будинку за адресою Г. Нарбута, 3, колишня Грибоєдова, планують модернізувати ввідно-розподільні щити зі встановленням автоматичних вимикачів на відхідних лініях живлення квартир та лініях освітлення місць загального користування. Також мають замінити всі контактні з'єднання наконечників, які містять сліди температурної деформації та провести капітальний ремонт поверхових електрощитів.

Проєкт передбачає заміну існуючих світильників сходових клітин на світлодіодні з датчиками руху. Також мають виконати роботи із заземлення.

Як зазначає Віталій Місецький, будинок на вул. Г. Нарбута, 3 – це третій об’єкт, де цьогоріч проводять відповідні роботи. Раніше систему електропостачання оновили в житлових будинках на Келецькій, 130 та проспекті Юності, 20.

Водночас в місті ще заплановані поточні ремонти будинкових систем електропостачання. В межах поточних ремонтів в місті, зазначимо, уже оновили систему електропостачання в будинку на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під'їзди) та на Келецькій, 162 (1, 2 та 3 під'їзди).

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також