Спортивна спільнота Вінниці передала військовим техніку та амуніцію
10:01 25.07.2023
266

Спортивна спільнота Вінниці постійно допомагає військовим та вихованцям спортивних шкіл. Нещодавно вінничани придбали та передали військовим квадроцикл, блок багатоканальної швидкої зарядки «Bandera Power 225S», генератор, шолом, мисливський ніж, налокітники та наколінники, навушники тактичні, а також окремі елементи військової амуніції.

Про це повідомляють у пресслужбі ВМР.

Крім допомоги військовим гроші йдуть на допомогу родинам.

Кошти ідуть на допомогу нашим воїнам та їхнім сім’ям. Зокрема, на збори та матеріальну допомогу вихованцям спортивних шкіл, які втратили батьків на війні, –  говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Також він додав, що у переліку волонтерських робіт спортивної спільноти наразі чільне місце посідає допомога з ремонтом авто для військових.

Наша згуртованість та небайдужість дає нашим військовим впевненість, що вони не залишаються сам на сам із труднощами. Сьогодні, підтримка наших Захисників стає першочерговою метою, і разом ми продовжимо стояти пліч-о-пліч із тими, хто став на захист Батьківщини, – зазначає голова спорткомітету.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також