У Вінниці двоє чоловіків вкрали алкоголь з прилавку магазину
10:30 25.07.2023
267

У Вінниці двоє чоловіків так хотіли випити, що поцупили алкоголь просто з прилавку продуктового магазину. Продавчиня намагалась завадити зловмисникам винести товар  - видерала бутилки з рук зловмисників. Спроби виявилась невдалою, тож жінка зателефонувала до поліції.

Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції.

Раніше судимі за майнові злочини грабіжники, віком 32 та 33 роки увірвались до приміщення продуктового магазину почали забирати з прилавка алкоголь. Спочатку жінка самотужки намагалась завадити чоловікам винести товар з приміщення магазину. Коли вона зрозуміла, що сили нерівні – звернулась до поліції за допомогою. Протягом години працівники поліції розшукали й затримали зловмисників, які відразу після злочину втекли з місця події, - йдеться в інформації.

Наразі чоловіки затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі.

Правопорушників перевіряють на причетність до інших злочинів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також