На Вінниччині  планують пресбрифінг керівниці обласної МСЕК
19:34 25.04.2024
526

Нещодавно за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна провела чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення за участі всіх територіальних громад області. На порядку денному активізація підтримки військових.

Про це повідомляють у Вінницькій ОВА.

 Підтримка наших Захисників та Захисниць і їх сімей завжди у пріоритеті. Потрібно, щоб усі вони вчасно та якісно отримували реабілітаційну, психологічну, юридичну допомогу на місцях. - наголосила Наталя Заболотна. 

Посадовиця зазначила, що вже спланували спільні робочі наради з проблемних питань за участю профільних департаментів ОВА разом з МСЕК, ЛКК і сімейними лікарями, а також пресбрифінг керівниці обласної МСЕК, щоб вкотре поінформувати про можливість проходження комісії дистанційно.

Зазначимо, що у період дії воєнного стану та протягом 6 місяців після його припинення чи скасування МСЕК має проводити експертизу незалежно від місця реєстрації, проживання або перебування військовослужбовця за умови наявності у нього направлення ЛКК. Тобто комісію можна пройти у будь-якому з цих місць, або й дистанційно (заочно).

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також