На проспекті Юності облаштували укриття для вінничан (АДРЕСА)
16:36 01.03.2022
332

Вінничани, які мешкають в районі ринку «Юність» та не мають місця в якому можуть перебувати під час тривоги можуть знайти укриття в будівлях, що розташовані на проспекті Юності, 35 та 35а.

Зокрема, за словами волонтерки, засновниці Благодійного Фонду та депутатки Вінницької обласної Ради Людмили Станіславенко, в адміністративній будівлі, за адресою проспект Юності, 35, облаштували безпечний простір для містян.

Якщо вам немає куди дітись під час тривоги і небезпеки ми облаштували для вас 900 кв.м. безпечного середовища (пр-т Юності, 35, офісний центр-недобудова) Дякую своїй родині – Геннадію Ткачуку, Ігорю Ткачук та Сергію Станіславенко,  нашій команді й усім хто допоміг,за єднання і важливі справи задля перемоги, - йдеться в дописі.

Водночас голова вінницької обласної організації політичної партії «Удар Віталія Кличка Геннадій Ткачук наголосив, що в приміщенні де розташований офіс компанії «letyshops» усі охочі також можуть знайти прихисток.

Спільними зусиллями із керівництвом і адміністрацією ринку «Юність» та компанією «letyshops» облаштували комфортні умови для людей, яким потрібне безпечне місце перебування і харчування (до 100 осіб на добу). адреса: Юності 35а Разом до Перемоги, - написав Геннадій Ткачук.

Зазначимо, отримати будь-яку інформацію, щодо перебування у даному приміщенні можна за номером телефону: +380 (93) 770 13 61 Віталій.

 

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також