Волонтерський штаб "Українська команда" Вінниччини надав допомогу пенсіонерам
16:14 12.07.2023
297

Сьогодні, 12 липня, у Вінниці активісти волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини підтримали містян похилого віку, надавши їм гуманітарну допомогу.

Здійснюючи волонтерську діяльність, ми намагаємось забезпечити і підтримати як військових, так і кожного громадянина, котрий потребує цього. На даний момент ми отримали прохання про необхідність надати допомогу містянам похилого віку, які знаходяться під опікою громадської організації "Асоціація пенсіонерів Поділля",– розповідає голова Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини Геннадій Ткачук.

Завдяки потужній співпраці з французьким гуманітарним фондом "Doc4Ukraine", активісти змогли порадувати близько ста громадян смачними та корисними наборами.

Пенсіонери отримували пакунки, що містили в собі заморожені напівприготовлені страви і солодощі. На сьогодні така допомога для людей є вкрай необхідною, тому ми докладаємо усі можливі зусилля, щоб її надати, - розповідає координаторка Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини Юлія Дьомкіна.

 

Автор: Павло Петрушкр
Читайте також