Страшна ДТП на Вінниччині: автомобіль марки ВАЗ, що рухався по зустрічній смузі, зіткнувся з вантажівкою
12:04 12.08.2023
270

На Вінниччині правоохоронці розслідують обставини аварії, у якій загинув водій ВАЗу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 серпня приблизно о 19:20 в Гайсинському районі. У наслідок аварії водій, який керував автомобілем марки ВАЗ, отримав тяжкі травми, які виявилися смертельними. Слідчі наразі з'ясовують причини цієї автопригоди.

За попередньою інформацією, водій ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою DAF з напівпричепом. Трагічна подія спричинила смерть 46-річного водія ВАЗ, який проживав у місті Запоріжжя.

Поліція зібрала зразки крові у 40-річного водія вантажного транспортного засобу DAF для проведення необхідної експертизи.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого). За таке порушення закону передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

 

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також