Велосипедисти з Вінниччини здобули медалі на чемпіонаті України з маунтенбайку
18:34 05.10.2023
254

У місті Чернівці тривали фінальні змагання чемпіонатів України з маунтенбайку на трасі мотокросу в парковій зоні «Кемпінг». Велосипедисти з Вінницької МДЮСШ № 3 вибороли 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові медалі на цих змаганнях.

Заходи зібрали 120 найсильніших спортсменів України з 16 команд, включаючи команди з Києва, Рівного, Харкова, Одеси, Волині, Хмельницького, Ужгорода, Луганська, Кропивницького, Черкас, Донецька і Вінниці.

Тренерка вінницьких спортсменів, Надія Коваленко, відзначила, що ці змагання підкреслили важливість маунтенбайку в Україні та дали молодим талантам можливість показати свій потенціал.

Вихованці МДЮСШ № 3 вибороли медалі на різних етапах чемпіонату, включаючи шорт-трек, кросс-кантрі та елімінатор. Володимир Обухівський та Владислав Макаров були серед найкращих у юніорській категорії, а Олександр Дмитрик виграв елімінатор.

Переможець турніру, Володимир Обухівський, підкреслив, що цей чемпіонат був великим випробуванням, і він з нетерпінням чекає на наступні змагання, готовий працювати над подальшим розвитком у цьому виді спорту.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також