У Вінниці розпочалися обласні змагання у спортивній фотографії та серед спортивних журналістів
12:13 13.08.2023
275

Почалися регіональні змагання у спортивній фотографії та серед спортивних журналістів. Організатором цих подій є відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Прийом спортивних фотографій триватиме до 15 жовтня та обов'язково мають бути зроблені протягом 2023 року. Фотографії слід надсилати на електронну адресу mihailo.barskiy@gmail.com у форматі JPEG, роздільна здатність не менше 2400 х 3600 пікселів. Важливо відзначити, що колажі та комп'ютерна графіка не допускаються, але дозволяється корегування кольору та контрасту. Конкурс розподіляється на категорії: професіонали, аматори та діти (до 16 років). Теми фотографій повинні стосуватися спорту, Олімпійського руху, активного та спортивного дозвілля. Кожен учасник може подати до п'яти робіт. Експертне обласне журі відділення НОКУ, у якому також візьмуть участь професіонали з місцевого фотоклубу «Обрій», розглядатиме надіслані роботи. Три найкращі фотографії серед професіоналів та аматорів отримають грошові премії, а трійка переможців серед дітей буде винагороджена цінними подарунками, такими як спортивний інвентар або олімпійські сувеніри.

Паралельно з фотографічним конкурсом, відділення НОКУ проводить обласний етап конкурсу "Україна олімпійська" серед спортивних журналістів. Оцінюватимуться найкращі роботи в різних номінаціях, таких як найкраща газета року (відділ спорту), найкраща спортивна газета року, найкраща спортивна теле- та радіопрограма, найкраще електронне видання (відділ спорту), найкращі спортивні журналісти за відданість олімпійському руху (серед ветеранів галузі), дебют в спортивній журналістиці. Для участі в цьому конкурсі потрібно до 1 листопада 2023 року надіслати до відділення НОКУ до 10 робіт у кожній номінації.

Лауреати обласних конкурсів будуть визначені наприкінці року та отримають грошові премії. Додаткова інформація доступна за номером телефону: 099-128-52-72.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також