Вінниця отримала нагороду OGP Local Innovation Awards
13:02 16.12.2021
253

15 грудня Вінниця отримала нагороду світового рівня від Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards. Переможців конкурсу оголосили під час Всесвітнього Саміту OGP у столиці Південної Кореї – Сеулі. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Престижну нагороду OGP Local Innovation Awards надають за інновації в розвитку відкритого врядування і трансформаційні ініціативи на місцевому рівні.

«Ми приєдналися до програми «Відкритий Уряд – місцевий рівень» у рамках міжнародної Ініціативи «Відкритий Уряд» лише минулого року. Але вже розробили План дій з впровадження Ініціативи та представили на міжнародний конкурс свій проєкт», - каже міський голова Сергій Моргунов.

Ідею зі створення мережі Офісів взаємодії відзначило журі OGP. Мета цього проєкту - інтегрувати приєднані території завдяки посиленню участі мешканців у прийнятті рішень та формуванню відчуття спільної громади.

Загалом на конкурсі розглядали 36 місцевих ініціатив від громад з Європи, Америки, Азії, Африки.

«Ініціатива «Відкритий Уряд» – це всесвітня мережа, яка об'єднує країни та міста, які прагнуть розвивати відкрите врядування. І ми раді, що Вінниця визнана світовою спільнотою як прогресивна громада

Автор: Павло Петрушко
Читайте також