Напад на поліцейського у нетверезому стані: затриманий чоловік у Вінницькій області
16:00 17.08.2023
305

Упійманий у нетверезому стані, 48-річний мешканець районного центру напав на поліцейського під час складання адміністративних матеріалів. Затриманого буде тримано у тимчасовому ізоляторі до вирішення питання про запобіжний захід.

За даними відділу комунікації поліції Вінницької області, 16 серпня близько 21:00 надійшло повідомлення про чоловіка, який вчиняє хуліганські дії поблизу громадського закладу в Гайсині. Двоє інспекторів групи реагування патрульної поліції Гайсинського району зупинили порушника.

Після проведеного огляду, де було виявлено 1,51 проміле алкоголю, поліцейські почали фіксувати порушення. Проте під час цього чоловік спробував вчинити напад на одного з правоохоронців, вчинивши бійку.

Правопорушника негайно затримали, а для подальшого документування його дій викликали слідчо-оперативну групу поліції. За нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції під час виконання його службових обов’язків зловмиснику може загрожувати до 5 років позбавлення волі. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Підозра вже повідомлена затриманому. Крім того, чоловіка притягнено до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Автор: Павло Петрушко
Читайте також