Нагородження почесним званням "Мати-героїня" у Брацлавській селищній раді
14:26 24.05.2024
276

24 травня, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк разом із своїм заступником Сергієм Чепернатим завітали до Брацлавської селищної ради, щоб урочисто вручити почесне звання "Мати-героїня".

Про це повідомили на офіційній сторінці Тульчинської районної державної адміністрації.

Якимець Тетяна Олександрівна, мешканка села Монастирське, отримала це почесне звання за самовіддане материнство, зразкове виховання дітей та створення умов для їх всебічного розвитку відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024.

Ця відзнака є вищою формою визнання громадян за їхній вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, самовіддане виховання та навчання дітей.

Тетяна Якимець разом із чоловіком Володимиром Володимировичем виховали п’ятьох дітей.

Від імені Президента України Володимира Зеленського, Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та себе особисто, начальник району висловив вдячність Тетяні Олександрівні за гідне виховання дітей, за те, що навчила їх любити і творити добро.

Олександр Анатолійович побажав "Мати-героїні" міцного здоров’я, благополуччя, довголіття, Божого благословення, багато світлих днів у її житті, родинного тепла, радості і поваги від дітей та впевненості у завтрашньому дні.

«Хочу підкреслити важливу роль матері у вихованні майбутнього покоління. У цей воєнний час любов і турбота багатодітних матерів є основою нашого майбутнього. Дякую вам за вашу працю і відданість. Перемоги рідній Україні!», - зазначив керівник району.

Посадовці поцікавилися життям багатодітної родини, успіхами наймолодших школярів і наголосили, що завжди відкриті для діалогу та вирішення нагальних проблем сім’ї Якимець.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також