Конфлікт у Бершаді: чоловік загинув від побиття сапою
14:29 24.05.2024
433

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, ввечері 22 травня в місті Бершадь 51-річний чоловік разом із раніше судимим за тяжкий злочин приятелем вживали алкогольні напої у домівці підозрюваного. Між ними виник конфлікт, під час якого 42-річний чоловік завдав смертельних тілесних ушкоджень своєму гостю за допомогою побутової сапи. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Вранці оперативники затримали підозрюваного.

Поліція зазначає, що підозрюваний побив знайомого сапою до смерті, а труп відволік подалі від місця злочину. Тіло було знайдено перехожими в кущах на території місцевого ринку, які одразу повідомили про це поліцію.

За скоєний злочин підозрюваний може отримати до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Труп чоловіка направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування під процесуальним керівництвом Гайсинської окружної прокуратури. Підозрюваному повідомили про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також