На Вінниччині планують створити реабілітаційний центр
13:42 04.12.2023
326

У приміщенні санаторію-профілакторію «Ладижинський» планують створити реабілітаційний центр для ветеранів, захисників і захисниць та усіх мешканців громади, які потребують реабілітації

Днями директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна та директор КП «Ладижинська міська лікарня» Віталій Клименко оглянули приміщення санаторію-профілакторію «Ладижинський». Саме тут планується створити реабілітаційний центр для ветеранів, захисників і захисниць та усіх мешканців громади, які потребують реабілітації.

Як розповіли на сторінці Ладижинської міської територіальної громади, будівля розташована в рекреаційній зоні. 

«Є гарний фундамент для старту, оскільки нещодавно тут відремонтували систему опалення, виконали капітальний ремонт приміщення харчоблоку. В активі майбутнього центру - басейн, сауна, фізіотерапевтичний кабінет і простора спортивна зала, масажний та кабінет лікування озокеритом, різноманітні оздоровчі ванни», - йдеться у повідомленні.

Наразі у приміщенні триває заміна старих вікон на енергозберігаючі, проводиться ремонт в палатах. Та найголовніше це підбір медичного персоналу і придбання необхідного обладнання.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також