На Вінниччині чоловік попросив підзарядити свій мобільний телефон, а натоміть викрав гаджет у продавчині
14:06 16.04.2024
271

15 квітня, до поліції із повідомлення про зникнення мобільного телефону звернулася 41-річна жителька Вінницького району. Жінка повідомила про те, що перебуваючи в кіоску, де вона працює у неї зник гаджет. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини, у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські відділу поліції № 1 Вінницького райуправління встановили зловмисника, який із приміщення кафе викрав телефон та втік з місця події.

«Як з’ясували правоохоронці, фігурант зайшов до приміщення торговельного закладу аби зарядити свій гаджет й на прилавку магазину побачив мобільний телефон продавчині. Скориставшись відсутністю жінки зловмисник викрав чуже майно та втік. Після вчиненого злочину правопорушник продав гаджет на одному із місцевих ринків»

Правоохоронці довели, що до злочину причетний 34-річний житель Кіровоградської області. 

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Поліцейські нагадують, що за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

 

Автор: Марія Петренко
Читайте також