Мешканці Вінниці звертаються до міської ради: прохання продовжити маршрути автобусів до селища Березина
20:09 08.12.2023
335

В електронній петиції до міської ради Вінниці, зареєстрованій на сайті петицій, висловлене прохання місцевих мешканців продовжити маршрути автобусів та маршруток, які проходять через Барське шосе до селища Березина. Для розгляду петиції необхідно зібрати 350 підписів, наразі зібрано лише 54.

Згідно з викладеним у петиції, у зв’язку з розширенням житлового комплексу «Західний», який налічує близько 500 квартир, у селищі Березина (Якушинецька ОТГ), та заселенням району окружної дороги Барського та Гніванського шосе, виникає необхідність у збільшенні кількості муніципального транспорту, що прямує в напрямку від автовокзалу «Західний» до селища Березина.

Зараз зв’язок з цим напрямком забезпечують маршрутні таксі №16-А (Медмістечко - Водоканал), 11-Б (Барське шосе (дачний масив) - вул. Ботанічна (м-н Корея)) з інтервалом руху 20 хвилин у будні та 25 хвилин у вихідні, а також тролейбус №18 (Залізничний вокзал - вул. М. Ващука) з інтервалом руху 40-60 хвилин у будні та близько 2-х годин у вихідні.

В петиції висловлене прохання розглянути можливість продовження маршрутів муніципального транспорту до селища Березина для автобусів, таких як №4 (вул. Лугова - Барське шосе), №21 (Педучилище - Барське шосе), а також для маршрутних таксі, які наразі мають кінцеву зупинку на автовокзалі «Західний», таких як №12-А (м-н Сабарів – Барське шосе), №17-А (вул. Лугова – Барське шосе), №17-Б (вул. Немирівське шосе – Барське шосе), №18-А (Аграрний університет – Барське шосе).

Автор: Павло Петрушко
Читайте також