У Вінниці продемонстрували презентували «Книгу Пам’яті полеглих за Україну. Вінницька область. Том І»
19:19 09.11.2023
322

Сьогодні, 9 листопада, в офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації презентували «Книгу Пам’яті полеглих за Україну. Вінницька область. Том І».

На заході, організованому у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА, виступила Перший заступник Наталя Заболотна, яка висловила вдячність усім, хто приймав участь у створенні книги про українських героїв.
 

Вона наголосила, що можливість жити та працювати сьогодні є заслугою цих Героїв, які боронили Україну від російських окупантів. Книга містить короткі біографічні відомості про Героїв Революції гідності та тих, хто взяв до рук зброю під час російсько-української війни з 2014 до 2022 року.

Директор Департаменту, Світлана Юзвак, зазначила, що ця книга – результат роботи не одного року, і кожна сторінка відображає внесок тих, хто працював над цим виданням. Також анонсовано виходження ще трьох книг про українських героїв, уродженців Вінницької області, які планується опублікувати у співпраці з Видавничим Домом «Моя Вінниччина».

Автор: Анна Макарчук
Читайте також