Вінницькі поліцейські затримали раніше судимого крадія
15:39 05.09.2023
264

4 вересня поліцейські відділення поліції № 1 Вінницького райуправління встановили правопорушника, причетного до вчинення крадіжки. Ним виявився 40-річний раніше судимий вінничанин. Тепер чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

 Ось основні подробиці події:

  1. Вчинена крадіжка: Жителька міста Вінниця звернулася до поліції з повідомленням про крадіжку свого мобільного телефону, який вона залишила на лавочці біля магазину. Поліція встановила, що крадіжку вчинив раніше судимий 40-річний вінничанин.

  2. Дії правопорушника: Правопорушник вирішив привласнити мобільний телефон, замінив у ньому SIM-карту та користувався ним протягом 10 днів, після чого здав його в ломбард.

  3. Затримання: Поліція здійснила оперативні заходи та встановила місце проживання правопорушника, після чого його затримала.

  4. Провадження: За фактом крадіжки було розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), за якою зловмисникові загрожує ув'язнення до 8 років.

Наразі слідчі розглядають питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру, а далі суд вирішуватиме питання про його вину та покарання.

 

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також