У Вінниці затримали 2-х чоловіків, які розкладали по місту наркотики
10:12 06.04.2024
403

Наркозбувачів, віком 19 та 25 років, затримали четвертого квітня у спальних районах міста під час розкладання ними закладок з марихуаною. Ділки перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання до обрання їм запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області. 

Молодшого зі зловмисників затримали оперативники Відділення поліції № 1 Вінницького райуправління на вулиці Гетьмана Мазепи. Під час документування злочинних дій вінничанина слідчі вилучили 25 закладок з марихуаною, двадцять з яких він встиг розкласти.

За аналогічний злочин оперативники Вінницького районного управління на вулиці Пирогова затримали 25-річного мешканця обласного центру. Правопорушник також займався розповсюдженням наркотиків шляхом розкладання закладок. У нього, та з місць де він встиг облаштувати закладки поліцейські вилучили понад 40 доз із забороненими речовинами. За його місцем проживання слідчі також виявили та вилучили психотропи.
 

Дії затриманих кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

за минулу добу у вінниці поліцейські затримали двох закладчиківЇм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Автор: Марія Петренко
Читайте також