У Вінниці стали відомі обставини резонансного злочину - нападу на студентку
19:01 06.08.2023
1052

У Вінниці чоловіка, який напав на студентку з ножем, взяли під варту без права внесення застави. Відповідне рішення виніс Вінницькій міський суд.  Із матеріалів рішення стали відомі обставини цього резонансного злочину.

Про це інформує пресслужба

Як повідомляють у суді, зловмисник, «підійшов до приміщення квартири та подзвонив у дзвінок, після чого йому відчинила двері жінка, яка перебувала у цій квартирі»

Далі підозрюваний став погрожувати дівчині пістолетом, точніше предметом схожим на пістолет, та вона цього не знала, тож не стала чинити супротив. До того ж сили були зовсім нерівні.

Далі події описують наступним чином:  «Замкнувши за собою із середини двері, після чого висловлюючи погрози із застосуванням предмета ззовні схожого на пістолет, наказав жінці віднести малолітню дитину, яка перебувала у цій квартирі до іншої кімнати та передати йому грошові кошти.

У подальшому, жінка побоюючись за життя малолітньої дитини та власне життя, віднесла дитину до дитячої кімнати та повернулась до підозрюваного. Так, не знайшовши грошових коштів та цінних речей, підозрюваний завів жінку до приміщення кухонної кімнати та наказав повернутись до нього спиною, помітивши в цей час на столі кухонного ножа, підозрюваний взяв його до рук та наніс жінці два удари у грудну клітину, де і залишився ніж, спричинивши при цьому тяжкі тілесні ушкодження потерпілій. Після чого, підозрюваний забрав мобільний телефон та зник з місця події».

Зазначимо,  що суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також