Трагедія під час застілля: конфлікт у Вінниці завершився смертельним наслідком
17:59 20.07.2023
427

У злочинній події, що трапилася 20 липня о четвертій годині ранку в обласному центрі, сталася трагедія під час застілля, де 62-річний чоловік став винуватцем страшного інциденту. Суперечка між двома чоловіками, яка розгорнулася під час заходу, завершилася нещасним випадком.

Поліція Вінницької області повідомила про цей інцидент через своє відділ комунікації. Затриманого на місці злочину 62-річного чоловіка зловили поліцейські роти поліції особливого призначення, які першими прибули на місце події.

За інформацією заступника начальника слідчого управління обласного главку Олександра Хмеляра, сусіди затриманого, які помітили його у закривавленому одязі, сповістили поліцію про злочин.

На місце події негайно прибули найближчі екіпажі поліції, а також слідчі з оперативної групи Вінницького районного управління поліції та главку.

Розслідування показало, що зловмисник запросив 55-річного мешканця сусіднього під’їзду до свого помешкання напередодні ввечері. Між ними, перебуваючими у нетверезому стані, виникла сварка, в результаті якої старший чоловік наніс ножем тілесні ушкодження молодшому.

Потерпілий отримав тяжкі поранення, що стали фатальними, і він помер, перш ніж надійшла медична допомога.

Затриманому чоловіку оголошено про підозру і він знаходиться під процесуальним веденням.

Завтра йому буде обрано запобіжний захід на період досудового розслідування. За даним інцидентом відповідальність застосовується за статтею 115 Кримінального кодексу України, що стосується умисного вбивства.

Згідно з законодавством, за цей злочин може бути накладено покарання у вигляді ув’язнення на термін до 15 років.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також