Небезпечне кохання  - на Вінниччині жінка заявила в поліцію на свого співмешканця
10:33 15.03.2024
402

На Вінниччині жінка написала заяву в поліцію на свого співмешканаця. Мовляв, він скористався її довірою, і двічі викрав гроші з банківської картки. За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану чоловіку загрожує тривалий термін.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини

Відомо, що заявниці  41-рік, вона проживає у місті Жмеринка. Жінка повідомила копам, що у мобільному застосунку вона виявила два факти переказів грошових коштів на різні суми, які не здійснювала.

В ході перевірки під підозру правоохоронців потрапив 23-річний співмешканець потерпілої. Як з'ясували поліцейські, зловмисник попросив жінку дати йому телефон для здійснення важливого дзвінка. Скориставшись довірою, фігурант зайшов у мобільний додаток та перерахував на свою картку чужі грошові кошти. Згідно виписки з карткового рахунку потерпілої працівники поліції встановили декілька таких фактів на загальну суму понад 28 тисяч гривень, - йдеться в інформації.

Поліція розшукала прушника за місцем його проживання.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також