На Вінниччині поліція затримала підозрюваного, який до смерті побив свого знайомого
13:00 27.06.2021
373

25 червня відразу після вчинення злочину оперативники затримали  раніше судимого мешканця м. Липовець, який під час раптового конфлікту побив свого знайомого. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку та перебуває  в ізоляторі тимчасового тримання. 

"Близько 17.00 години до поліції надійшло повідомлення від фельдшера  медичного закладу про те, що в одному з будинків населеного пункту виявлено тіло 56-річного  місцевого жителя  без ознак життя",- повідомляють у пресслужбі поліції.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На тілі  потерпілого поліцейські виявили численні  тілесні ушкодження.

"Через кілька годин після надходження повідомлення працівники поліції  за місцем проживання  затримали підозрюваного у вчиненні  злочину. Ним виявився раніше судимий 33 – річний місцевий житель",- розповів керівник відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції  Павло Дармограй

Поліцейські встановили, що зловмисник, перебуваючи у нетверезому стані, прийшов у будинок потерпілого. Під час розмови між чоловіками виникла бійка, в ході якої підозрюваний  завдав  господарю будинку  численних ударів по голові та тілу. Від отриманих травм чоловік  помер на місці.

Затриманому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою. За такий злочин чоловікові загрожує до  10 років позбавлення волі.

 

Читайте також