Молодику зі столиці, який вчинив злочин на Вінниччині, повідомлено про підозру
11:31 28.12.2023
305


В жовтні цього року 20-річний киянин обманом заволодів усіма заощадженнями пенсіонера з Вінниччині. За кілька тиижнів молодика затримали. Сьогодні за процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури правопорушнику повідомлено про підозру у шахрайстві.

Про це повідомляють у пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Вранці 24.10.2023, невстановлена досудовим розслідуванням особа, назвавшись працівником лікарні зателефонувала на стаціонарний телефон потерпілого. Вона повідомила неправдиві відомості, що його донька нібито потрапила у ДТП та потребує дороговартісної операції. А для цього терміново потрібні гроші. В цей же час інша невідома особа, імітуючи голос доньки чоловіка, підсилила це повідомлення – просила про допомогу з проханням передати грошові кошти для лікування.Підозрюваний прибув за місцем проживання потерпілого. Літній чоловік передав йому всі свої заощадження – 4600  доларів США, - йдеться в інфрмації.

Далі молодик зник з місця вчинення злочину, гроші він витратив. 

В прокуратурі не повідомлять детаі затримання. Відомо, що правопорушнику вручено повідомлення про злочин у Київському СІЗО, де він перебуває на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 17.11.2023 йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділення відділення поліції № 3 Гайсинського РУП.
 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa