Чоловіка, що напав з молотком на подружжя у їхньому помешканні на Вінниччині, затримано
13:57 25.08.2023
306

24 серпня рано вранці, невідомий зловмисник вдерся через вікно до будинку подружжя на Вінниччині, погрожував їм та вимагав гроші. Отримавши відмову, нападник знайшов молоток у будинку та застосував його, побивши жінку та чоловіка. Після нападу зловмисник забрав мобільні телефони потерпілих та втік.

За інформацією начальника Відділення поліції № 2 Миколи Нєдова, повідомлення про злочин надійшло від мешканця села Нова Ободівка. Чоловік повідомив, що прийшов відвідати одиноких сусідів і дізнався від них про напад зловмисника на них. Поліцейські оперативно встановили місце перебування нападника та затримали його на вулиці населеного пункту.

За попередніми висновками слідчих, затриманий зловмисник, знаючи, що потерпілі залишилися вдома, проник до будинку, розбивши вікно. Під загрозою насильства 58-річному чоловіку та 62-річній жінці, він вимагав від них гроші. Отримавши відмову та розлючений, чоловік зловмисник вдарив молотком. Із появою сусіда на подвір’ї, нападник забрав два мобільні телефони та втік через інше вікно.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також