У Вінниці планують виробництво захисних касок нової моделі
09:38 20.10.2023
418

У Вінниці підприємство, яке виготовляє одяг для надзвичайників, планує виходити на міжнародний ринок та розширювати модельний ряд. Зокрема, на підприємстві мають запустити у виробництво нову модель каски для вогнеборців.

Про це повідомляють у пресслужбі ВМР.

Один з костюмів, які тут виготовляють – витримує температуру 1200 °C і дозволяє працювати надзвичайникам в епіцентрі вогню. Є в асортименті також костюми, які витримують 800°C, 400°C та 200°C. Крім того, тут відшивають спеціальні пояси для пожежників. Також – виготовляють каски, які не мають аналогів в Україні, а ще піноутворювачі для гасіння пожеж у автомобілях, - йдеться в інформації.

Зазначимо, що підприємство переїхало до Вінниці із Сєвєродонецька у 2014 році. За цей час «Пірена» змогла «стати на ноги» та налагодити виробництво.Нині планується вихід на міжнародний ринок.

За словами директора Олександра Грищенка, для того, щоб відновити експорт продукції, підприємство вже готується до оновлення модельного ряду власних виробів, а також проведення відповідної європейської сертифікації.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також