Чергову допомогу отримали пенсіонери від Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини
16:04 24.08.2023
260

Волонтери "Українська команда" Вінниччини вкотре потурбувались про пенсіонерів та ветеранів обласної організації Вінниччини та надали їм гуманітарну допомогу.

«Наша співпраця з обласною організацією ветеранів Вінниччини має вже постійний характер. Ми як ніхто інший знаємо, що у такий важкий для країни час ми маємо ще більше піклуватись про людей похилого віку, тому докладаємо максимальні зусилля і активно працюємо в цьому напрямку», - зазначає координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Завдячуючи потужній підтримці міжнародного французького фонду Doc4Ukraine, активісти змогли організували видачу та змогли порадувати більше п'ятдесяти вінничан смачними продуктовими наборами та десертами.

«Щиро дякуємо волонтерам за такі пакунки для людей похилого віку, що перебувають під опікою організації. Щоразу вам вдається порадувати смаколиками не лише наших пенсіонерів, а навіть їх дітей та онуків, адже пакунок наповнений солодощами як  для дорослих так і для діток», - розповідає Лідія Балаканова, заступник голови організації Ради ветеранів.

Варто зазначити, що взагалом з початку повномасштабного вторгнення «Українська команда» надала гуманітарну допомогу загальною вартістю близько 236,4 млн грн, а на сьогоднішній день понад 247 600 людей змогли отримати таку необхідну їм допомогу.

Читайте також