Жахливий інцидент в Одеській області: чоловік кинув гранату у вікно односельця
16:26 12.10.2023
252

У Роздільнянському районі Одеської області відбувся події, що викликала справжній шок і загрози життю людей. 47-річний чоловік, який перебував під впливом алкоголю, вирішив влаштувати вибухову ситуацію, кинувши гранату у вікно будинку одного із своїх односельців. Інцидент трапився під час спільного розпиття алкоголю разом із 25-річною донькою та її на рік молодшим цивільним чоловіком.

Причиною для цього нападу стали старі фотографії, які донька тримала на свого колишнього хлопця. Зловмисник вирішив помститися та позбавити життя цього чоловіка, що вже є вкрай жорстоким вчинком.

Зловмисник був рішучим у своїх намірах і взяв ручну осколкову гранату Ф-1. Він вирушив до будинку молодика і кинув гранату у вікно, спершу висмикнувши чеку. На щастя, хлопця в цей момент не було вдома, і його мати, яка знаходилася в іншій кімнаті, не постраждала від вибуху. Пошкоджені були лише житлові приміщення.

Унаслідок події поліція оперативно затримала підозрюваного за місцем його проживання. Під час обшуку у нього виявили ще одну гранату РГД-5 та речовину, схожу на канабіс, разом із пристроєм для її вживання. Зловмиснику зараз загрожує серйозна відповідальність за замах на вбивство та незаконне володіння вибуховими речовинами і наркотиками. Розслідування інциденту триває, але вже зараз він викликає обурення та засудження через жорстокість та безглуздість вчинку.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також