Смертельна ДТП з участю правоохоронця: ДБР розслідує подію в Одеській області
15:02 17.08.2023
260

У Державному бюро розслідувань (ДБР) Одеської області взяли на себе розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди, в якій брав участь працівник правоохоронних органів. За попередніми даними, під час виїзду заднім ходом з власного будинку правоохоронець наїхав на пішохідну доріжку.

За повідомленням ДБР, інцидент стався 16 серпня у місті Білгород-Дністровськ. Відомо, що працівники ДБР розпочали розслідування відносно цієї ДТП.

"В Одеській області ДБР досліджує обставини смертельної ДТП, в якій участь брав правоохоронець, який двічі наїхав на пішохода", - повідомили представники ДБР.

За даними слідства, під час виїзду заднім ходом із свого будинку, правоохоронець наїхав на пішохідну доріжку. В автомобілі знаходилася його дружина, також працівниця правоохоронних органів.

Після зіткнення подружжя перекинуло потерпілу на лаву під під'їздом та викликало швидку допомогу. Однак перед прибуттям медиків, водій залишив місце події. Пізніше дружина також покинула місце інциденту. Жінка померла в лікарні від отриманих травм. Правоохоронця було затримано.

Зараз вирішується питання про оголошення підозри правоохоронцеві за порушення правил дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 КК України). Дружину відсторонено від служби, а її дії оцінюються на предмет правомірності. Розслідування триває. За статтею передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також