Кількість жертв атаки російського дрона на житловий будинок в Одесі зросла до 10 осіб: серед загиблих – немовля
11:26 03.03.2024
369

У результаті нападу російського дрона на житлову будівлю в Одесі, загальна кількість загиблих збільшилася до десяти осіб, включно з виявленням тіла немовляти під завалами.

Завдяки рятувальним зусиллям у Одесі, було виявлено тіло ще одного немовляти, що призвело до зростання кількості жертв до десяти. Цю інформацію поділився Олег Кіпер.

Кіпер також повідомив, що поряд з тілом жінки було знайдено тіло загиблого дитини, якій, за попередніми даними, не було й року.

Голова Одеської обласної військової адміністрації зазначив, що пошуково-рятувальна операція продовжується, а рятувальники не припиняють роботу по розбору завалів.

До цього, в Одесі були знайдені під завалами тіла матері та її тримісячної дитини після цілеспрямованого нічного удару російських військ по житловому будинку.

Під час нічної атаки на Одещину 2 березня, використовуючи безпілотники, в місті пролунали вибухи. Внаслідок цього нападу загинуло дев’ять осіб, восьмеро отримали поранення, серед яких була трирічна дитина.

3 березня в Одесі та області було оголошено день жалоби за жертвами російської атаки.

Також було розпочато розслідування прокуратурою щодо цієї нічної атаки, яке кваліфікується як порушення законів та звичаїв війни.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також