Бізнес у регіоні продовжує розвиватися навіть під час масованих атак: Одеська ОВА зауважує позитивні тенденції
20:30 16.08.2023
271

Попри численні наступи російських сил після їх виходу з Чорноморської зернової ініціативи 17 липня, бізнес у регіоні продовжує працювати на 70%. Голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер наголосив, що місцеві підприємці не зупиняються та продовжують розвивати регіон, незважаючи на складні обставини, і висловив подяку їм.

Кіпер зауважив, що Одеса за останній місяць стала об'єктом численних атак, пов'язаних з виходом Росії з "зернової угоди" у липні. Втім, порівняно з початком війни в 2022 році, коли бізнес функціонував на 40-50% і трохи більше, сьогодні цей показник становить 70%, що свідчить про певну позитивну тенденцію.

Олег Кіпер висловив вдячність підприємцям регіону, які, не зважаючи на ускладнення, продовжують активно працювати та сприяти розвитку регіону та бізнесу. Він також вказав на спільні рішення з командуванням стосовно подовження годин роботи закладів та кафе, щоб підтримати бізнес та забезпечити йому можливість функціонувати в ускладнених умовах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також