На Вінниччині чаркування закінчилось розбійним нападом
20:32 19.02.2024
318

На Вінниччини копи затримали раніше судимого нападника, який до напівсмерті побив літнього чоловіка. з яким разом випивали у свого спільного знайомого. Зловмиснику  інкримінують розбійний напад.

Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції  Вінницької області

Повідомлення про те, що на вулиці в одному з сіл Крижопільської громади лежить побитий чоловік, в поліцію повідомила місцева жителька ввечері 17 лютого. 62-річного непритомного потерпілого госпіталізували медики, а поліцейські розпочали пошуки зловмисника. Виявилось, що нападник не тільки побив місцевого мешканця, а й відібрав у нього мобільний телефон і гроші, - йдеться в інформації.

Зловмисника затримали «гарячм слідом»,  у нього вилучили майно постраждалого – мобільний теефон, тисячу гривень і 20 євро.

Правоохоронці з‘ясували,  що 33-річний затриманий та потерпілий разом розпивали алкоголь вдома у знайомого. Дорогою додому чоловіки посварились. Молодший побив старшого та обікрав його.

Нині потерпілий знаходиться в лікарні, а раніше судимий за різні злочини зловмисник – в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про брання запобіжного заходу.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також