Лікар зі США ділився з вінницьким колегами досвідом
13:35 01.10.2020
319

Днями відбулася друга міська онлайн-конференція для головних та старших медичних сестер за участю представників медичних закладів США, які ділились досвідом боротьби з COVID-19, інформують на сайті міської ради.

Подібні конференції, семінари та тренінги для медперсоналу проходять на постійній основі, але враховуючи реалії сьогодення, найчастіше в онлайн-режимі, що дозволяє долучати фахівців не тільки з інших міст України, але й з інших країн.

 Крім власне головних та старших медичних сестер, участь у конференції взяла науковий співробітник «Інститутом епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України» лікар-епідеміолог Оксана Циганчук.

Досвідом боротьби з COVID-19 у США поділився Магістр Медсестринських Наук, представник медичної компанії Envisions Health Care, який спеціалізується в області невідкладної медицини та реанімації, викладач Marquette University Дмитро Честер.

 Учасники конференції зосередилися на таких темах, як: «Асептика, антисептика, дезінфекція в практиці медичної сестри. Утилізація» та «COVID-19 у США: разом ми зможемо змінити світ на краще».

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також