Завдяки родині Ткачуків волонтерський центр "Блокпост Підкова" продовжить свою роботу
12:51 22.11.2017
255

Ще донедавна у приміщенні соціально-культурного волонтерського центру "Блокпост Підкова" були проблеми з опаленням, які загрожували продовженню його роботи.

На прохання про допомогу у вирішенні цього питання відгукнулися відомі у Вінниці меценати – родина Ткачуків. Вони виділили необхідні кошти, аби владнати дану проблему.

Координатор соціально-культурного волонтерського центру «Блокпост Підкова» Олександр Шемет на своїй сторінці у Фесбук висловив щиру подяку родині Ткачуків:

«Приміщення СКВЦ "Блокпост Підкова" не має стаціонарної опалювальної системи. Тому з настанням холодів постало питання закриття громадського простору на зимово-весняний період. Це б означало згортання більше десятка програм серед яких соціальний проект "Королі вальсу", який був започаткований громадською організацією "Пенсіонери-піонери" для людей похилого віку. На нашу превелику радість із ситуації вдалося знайти вихід завдяки щедрій допомозі наших земляків сім'ї вінничан Геннадія та Ігоря Ткачуків. Дякуємо!».

За словами народного депутата України Геннадія Ткачука, підтримка соціально-культурної сфери завжди займала особливе місце у його громадській діяльності. Доказом тому є численна кількість подяк від різних громадських об'єднань та спілок, творчих колективів та організаторів мистецьких заходів.

- Наша родина часто підтримує різні соціально-культурні проекти, тому коли постало питання допомогти волонтерському центру «Блокпост Підкова», ми не могли залишитися осторонь. Ми всі зацікавлені у тому, щоб культурний простір Вінниччини розвивався, - зазначив Геннадій Ткачук.

Довідка: Соціально-культурний волонтерський центр "Блокпост Підкова" є своєрідною громадською платформою. У центрі реалізуються різноманітні проекти: Рок-фестиваль, Кубок КВК, студентські стендап-шоу та багато інших. Також центр займається реконструкціями подій часів середньовіччя, бере участь у різних тематичних фестивалях. Крім того, "Блокпост Підкова" діє, як волонтерський центр. Нещодавно ним було організовано фестиваль «Консервативна Вінниця», під час якого збирали консервації та продукти харчування для бійців у зону АТО.              
Читайте також