За рік на Вінниччині відкрили вісім дитсадків
17:39 08.11.2016
254

Депутатка облради та голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко, подарувала покриття на підлогу до дитячої спальні. За словами голови постійної комісії, відкриття садочку – це крок вперед для розвитку села.

- Завдяки ініціативі депутата районної ради Олега Жовміра у селі Бушинці свої двері для маленьких мешканців області відчинив дитячий садочок «Промінчик», - зауважила Людмила Станіслвенко. -  Сьогодні відкриття дитячого садочку важливе для соціалізації малюків та підвищення рівня їх освіти. Також це створення нових робочих місць, тому я із задоволенням долучилась до ремонтних робіт, які проводились у приміщенні. Вдячна усім хто не стояв осторонь, адже результати дійсно вражають. Впевнена, що діткам тут буде тепло та комфортно.

За словами сільської голови Наталії Шеремет нині не всі батьки готові віддати дитину до дитячого садочка, адже для них це щось нове та незвичне.

- Сьогодні у Бушинці 33 дошкільнят, батьки 16 з них подали заяви до нашого садочка, - розповіла сільська голова. – Я впевнена, що після відкриття кількість охочих відвідувати дошкільний заклад зросте. Адже наші класи відремонтовані та обладнанні усім необхідним.

На відкриті дитячого садочка юні вінничани читали вірші та співали українські пісні. Також на малюків чекали подарунки від гостей, які завітали на свято. 

Зазначимо, Бушинський дошкільний навчальний заклад – восьмий ДНЗ, який відкрили на Вінниччині цьогоріч.

 

Читайте також