У Вінниці в День захисту дітей для вихованців дитбудинків влаштували соціально-благодійний проект «Дитячі мрії»
11:34 01.06.2017

У Вінниці в День захисту дітей для вихованців дитячих будинків влаштували соціально-благодійний проект «Дитячі мрії».

Про це на свої сторінці повідомила депутатка Вінницької обласної Ради, голова благодійного фонду Людмила Станіславенко. За словами Людмили Станіславенко, організаторами святкування малюками Міжнародного Дня захисту дітей виступив благодійний фонд, який вона очолює, та БФ Ірини Борзової. Також до заходу долучились небайдужі вінничани.

Сьогодні у кінотеатрі «Родина» стартував соціально-благодійний проект «Дитячі мрії», спрямований на підтримку дітей-сиріт, дітей з інвалідністю та малюків із родин бійців АТО. Захід було ініційовано Благодійним фондом Людмили Станіславенко та БФ Ірини Борзової, - йдеться в повідомленні. - На захід запросили вихованців Прибузької спеціальної школи-інтернату, Стрижавського дитячого будинку-інтернату, Вінницького центру соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю «Промінь», міської громадської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» та дітей з родин бійців АТО. Наразі гості переглядають кінострічку «Микита Кожум’яка», яку в кінотеатрі демонструють в рамках проекту «Чілдрен Кіно Фест». Потім на малюків чекає смачний обід та розважальна програма, а також маленький сюрприз від нас. У програмі, опублікованій Людмилою Станіславенко повідомляється, що після перегляду стрічки та обіду, на малюків чекатимуть спортивні естафети, інтелектуальні ігри, атракціони та дитяча дискотека.

З 12.00 до 14.00 триватиме свято «Діти наші квіти» від КП «Центр концертних та фестивальних програм» разом з Ольгою Дерновою, - написала благодійниця - Спортивні естафети, інтелектуальні ігри, атракціони, дитяча дискотека з мильними бульбашками. Опісля будемо розігрувати призи та солодощі. О 14.15 дітей пригощає смачним лимонадом та какао кав’ярня «ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ» - українська кав'ярня в самому серці Вінниці разом з Валерий Мер-Ка-Ба (Валерий Сиверчук). О 14.30 на площі перед «Універмагом» стартує флеш-моб «Діти України!». На завершення діти завітають до магазину делікатесів «Україночка», де на них чекатимуть подарунки та майстер-класи.

x1x3x5

x6x8x9x10

Читайте також