Сьогодні у Вінниці відбулося урочисте відкриття делікатес-маркету “Україночка”
19:28 16.04.2021
412

Сьогодні у Вінниці в ТЦ “Бастилія”, що по вулиці Пирогова, 31 відбулося урочисте відкриття нового делікатес-маркету торгової мережі “Україночка”.

З самого ранку, ще до самої церемонії перерізання стрічки, біля входу ТЦ “Бастилія” зібралось біля сотні містян. Люди з радістю очікували відкриття магазину, щоб першими завітати до нового делікатес-маркету.

Після урочистого перерізання стрічки на гостей чекали приємні сюрпризи. Для кожного, хто прийшов у вишиванці був підготовлений окремий подарунок. Самі ж відвідувачі мали змогу поласувати крафтовою продукцією від українських виробників на спеціально облаштованій фуд-зоні з безкоштовним Wi-Fi доступом. Але неабияке враження на вінничан справила незвичайна сито-колиска, справжня українська піч з художнім розписом та цікава фотозона.

Водночас відомі вінницькі ведучі Олександр Теренчук та Надія Щербань розважали відвідувачів протягом усього дійства.

За словами генерального директора торгової мережі “Україночка” Олени Вихристюк, при відкритті нового делікатес-маркету головним завданням було поєднати сучасність та українські традиції.

На мою думку, ми трохи забуваємо про свої традиції. Саме тому в мене виник такий собі внутрішній протест. Можливо це запрацювало генетичне коріння. Я прийняла рішення відкривати магазини у сучасному українському стилі, саме у сучасному, тому що українських старовинно-сільських закладів вже дуже багато: це і ресторани і магазини. Ми потужна нація, ми сучасна нація, ми розумні, ми порядні, ми прогресивні, чесні та трудолюбиві”, - каже Олена Вихристюк.

“Ми намагалися зробити особливе місце для вас, щоб ви, наші дорогі друзі, дорогі гості та родичі, відвідуючи “Україночку” відчували нашу гостинність, нашу щирість та нашу щедрість. Усю щирість та щедрість української душі”, - підсумовує пані Олена.

Автор: К. Мельник
Читайте також