Наймасштабніший шаховий турнір стартував у Вінниці
19:21 03.07.2019
256

Сьогодні відбулося урочисте відкриття наймасштабнішого шахового турніру в нашій країні "Ist Vinnytsia International Golden Youth Cup"("Золота молодь"), який проходитиме з 3 по 7 липня у Вінниці в ТРЦ "Мегамол".

Відкривали Міжнародний шаховий турнір почесні гості віце-прем'єр міністр України Володимир Кістіон, заступниця голови Вінницької міської ради Галина Якубович та ініціатор проекту, ідейний натхненник, міжнародний гросмейстер Аркадій Найдіч.

Відкриваючи змагання, гості висловили сподівання, що турнір буде рекордним не тільки за кількістю учасників, а й за якістю поєдинків. Також перед початком шахового турніру пам'ятними сувенірами було відзначено всіх причетних до організації цього міжнародного змагання.

Між іншим, присутні представники Книги рекордів України вже зафіксували рекордну кількість учасників, яка перевершила найсміливіші сподівання організаторів, зареєструвалося понад 600 гравців і на момент офіційного відкриття реєстрація ще тривала.

Нагадаємо, змагатимуться учасники у 5-ти категоріях: 6, 8, 10, 12 і 14 років, а сума загального призового фонду становить понад 500 тисяч гривень.

Читайте також