«Купальський пікнік» та Vinnytsia Food Fest: які сюрпризи oргaнізaтoри підгoтувaли для вінничaн?
17:59 03.07.2019
252

Цього року вдруге організатори  вирішили об’єднати два заходи —«Купальський пікнік» та  Vinnytsia Food Fest.  Фактично з 5 по 7 липня на території Вишенського озера відбудеться апетитно-повітряно-музичний Купальський пікнік Vinnytsia Food Fest з усім містом.

Про це на прес-конференції розповіли заступниця міського голови Галина Якубович, заступник директора департаменту культури Ольга Дернова та  організатор фестивалю Vinnytsia Food Fest Світлана Ярова.

На гостей свята чекатимуть розваги на всі смаки і гаманці, зокрема на території фестивалю  всі бажаючі зможуть піднятися в небо на повітряній кулі. Вартість такого задоволення, що триватиме 15 хвилин – 400 гривень ( щовечора  з 19:00 до 21:00). Можна буде потрапити й на ранкові прогулянки навколо міста на повітряній кулі, що відбуватимуться з 6:00 до 8:00 (вартість – 2 500 гривень з особи).

Окрім того, у зоні  Family Timе  плануються численні майстер-класи: кулінарні, танцювальні та художні.

  • 5 липня в Лекторії розпочнеться  День Американської культури з нагоди дня незалежності США: фото-локації, танці з вестернів, зефірки на вогні, родео-бик, американський футбол, традиційна кухня та розмовна англійська від носіїв. Ввечері на вас чекає концертна програма та спеціально запрошені артисти: Лері Вінн та  гурт Dance Code & Olga Melnyk (суперфіналістка шоу «Голос країни»).
  • 6 липня всі бажаючі  на території локації «Лекторій» зможуть поспостерігати за роботою найвідоміших шеф-кухарів міста. Квести для дітей і батьків проходитимуть в Family Timе. У зоні для домашніх улюбленців відбуватимуться виставки, конкурси і навіть покази костюмів домашніх улюбленців. На сцені в цей день: гурт Как Аха (Одеса) та Folky Funky (Київ).
  • 7 липня  — день Івана Купала. І крім традиційних стрибків через купальське вогнище і плетіння вінків,  організатори передбачили фестиваль сальси та фаєр-шоу!   Будуть безкоштовний рафтинг, драгонбот, саб-дошка, віндсерфінг. Вечірня програма біля озера розпочнеться з пінної вечірки, а закінчиться справжнім театром вогню.

А ще буде можливість швидких одружень щодня о 19.00 на центральній алеї парку! Всі три дні поряд з іншими локаціями працюватиме величезна зона дитячих атракціонів з аніматорами та конкурсами. А також спортивна зона з волейболом, великим та настільним тенісом.

Читайте також