Наступного тижня вінницькі школярі повернуться за парти
18:23 05.02.2021
255

У понеділок, 8 лютого, вінницькі школи працюватимуть у звичайному режимі. До загальноосвітніх закладів ходитимуть учні усіх класів, онлайн навчатимуться лише ті, хто перебуває на самоізоляції.

У пресслужбі Вінницької міської Ради зауважили, що таке рішення прийняли 4 лютого, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

До нас надходило багато звернень як від батьків, дітей, так і вчителів, щоб ми відновили навчання у школах у звичайному режимі. Ми моніторили ситуацію в навчальних закладах щодо захворюваності і прийняли рішення – повернутися до того графіку навчання, який був до карантину. Хочу зазначити, що в школах будуть суворо дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій, а при перших проявах хвороби - і вчителі і діти відправлятимуться на самоізоляцію, - розповіла директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко. 

Нагадаємо, 25 січня в Україні закінчився загальнодержавний локдаун, який був запроваджений Урядом на два тижні. Після чого у школах відновили навчання. Однак за парти по вернулися не всі, а лише учні 1-4 та 9-11 класів. А от учні 5-8 класів навчалися за змішаною формою. 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також