Майже 200 поліцейських на вихідних оберігали вінничан
14:00 27.08.2017
256

Вінницькі поліцейські впродовж вихідних працювали у посиленому режимі. На службу по охороні публічної безпеки та правопорядку заступили майже 200 поліцейських.

Інструтаж правоохоронців, які заступили на службу в місті Вінниці провів керівник управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Ігор Слободянюк.

Полковник поліції зазначив, що головне завдання поліції – це безпека людей. Особовий склад поліції Вінниччини орієнтований на відповідне реагування на всі звернення, надання громадянам необхідної допомоги та докладає максимум зусиль, аби святкування Дня Незалежності стало для вінниччан та гостей міста приємним відпочинком та справило гарне враження.

В Головному управлінні Нацполіції та територіальних підрозділах в цілодобовому режимі працювали оперативні штаби, які моніторили всі повідомлення громадян, додаткові посилені слідчо-оперативні групи, групи документування та резерву. На території області святкові заходи до Дня Незалежності пройшли у 17 населених пунктах.

Як повідомили в прес-службі поліції, публічну безпеку та правопорядок разом з поліцейськими охороняли члени громадських формувань та військовослужбовці Національної гвардії України.

Читайте також