Унікальний туристичний продукт Вінниччини представлено на Міжнародній виставці UITТ-2019
14:40 28.03.2019
253

27 березня, у день відкриття виставки міжнародного значення, вінничани представили унікальний туристичний продукт, презентувавши атмосферу весняного міста, створену для нових емоцій, ідей та подорожей.

Учасники та відвідувачі міжнародної виставки UITT побачили Вінницький регіон та м.Вінницю як  місце для нових подорожей, де кожен зможе відчути нові емоції та сформувати нові ідеї, обравши власний туристичний маршрут.

Експозиція вінницького стенду поєднала цікаві сторінки з історії регіону та міста, сучасний розвиток, непересічних особистостей, яскраві події та унікальні туристичні  маршрути, з якими варто ознайомитися під час туру вихідного дня.

Вінниччину презентували як край, багатий пам’ятними місцями, вишуканими палацами, меморіальними музеями, унікальними витворами природи, сакральними спорудами та величчю храмів.

Крім цього, відвідувачі заходу мали можливість ознайомитися з такими інформаційними матеріалами як: «Вінниччина туристична/Tourism in Vinnytsia  region", «Economy and Tourism of Vinnytsia region" («Економіка та туризм Вінницької області"); «Стежками Вінниччини", «Вінниччина – подорож за враженнями»; «Хмільник – близький кожному» та з багатьма іншими.

Джерело: Вінницька ОДА

Читайте також