У Вінниці відзначили Всесвітній день здоров’я
12:40 09.04.2019
254

Всесвітній день здоров’я, що відзначається щорічно з 1950 року, кожного сьомого квітня, відзначили у Вінниці та запросили долучитись молодь.

8 квітня, на Європейській площі, відбулась загальноміська та дуже креативна спортивно-мистецька акція «Здоровим бути модно!», яку для молоді за ініціативою «Центру кіномистецтва та культури «Кіно Поділля» організували кінотеатр «Родина», спортивний клуб «Максимус» та літературно-мистецьке об’єднання «Імпреза».

У Вінниці відзначили Всесвітній день здоров’яВідзначити Всесвітній день здоров’я запросили студентів Вінницького медичного коледжу імені академіка Д. К. Заболотного та  учні Вищого професійного училища Департаменту поліції охорони. Спільно з організаторами вони привернули увагу вінничан до проблем, пов’язаних зі здоров’ям населення, а також для підвищення обізнаності громадян про здоровий спосіб життя.

По завершенню спортивного флешмобу учасників заходу запросили відвідати кінотеатр «Родина», де безкоштовно можна було переглянути польський фільм «Найкращий» режисера Лукаша Пальковського.

У Вінниці відзначили Всесвітній день здоров’я

«Найкращий» - це біографічна драма. В центрі уваги – історія спортсмена Єжи Гурського, повна нелюдських зусиль, падінь та величезної сили волі. Це серйозна та дуже жорстка історія про наркотичну залежність та боротьбу з нею, яка покаже, що наркоманія знищує не лише здоров’я та життя залежного, а й життя тих, хто його оточує.

Показ відбувся за участю Генерального  консульства республіки Польща у Вінниці та КЗ ЦКК «Кіно-Поділля».

Читайте також