Керівником новоствореного «Кіно-Поділля» призначили жінку
12:47 07.07.2017
252

В області замість комунального підприємства «Вінницякіно», навколо якого точився конфлікт, створили комунальний заклад «Центр кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля». Відповідне рішення ухвалили  на сесії  Вінницької обласної Ради минулого тижня. Своїм рішенням депутати ліквідувала КП «Вінницякіно» та затвердила статут нового підприємства. Виконувачем обов’язків директора реорганізованого комунального закладу призначили Валентину Погребняк. Їй доручили здійснювати всі організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації та статуту Центру кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля». Зазначимо,  усе майно «старого»  підприємства передається  у власність новоствореного комунального закладу.

Директора КП «Вінницякіно» Миколу Безносюка попереджено про  звільнення з посади у зв’язку з припиненням існування юридичної особи підприємства.

Нагадаємо, Миколі Безносюку за порушення умов контракту  в минулому році було винесено догану та порушено питання  щодо звільнення. Однак рішення про звільнення так і не було прийнято через відсутність кворуму.

Читайте також