На вінничан полюють телефонні шахраї
16:00 17.04.2019
252

У Вінниці активізувались телефонні шахраї. Зловмисники невідомо де дістають номери телефонів вінничан та розсилають СМС-повідомлення сумнівного змісту, а саме – обіцяють захмарні суми виграшу за просто так.

Вінничанка Наталія зустріла новину про те, що начебто стала казково багатою, з посмішкою. СМС-повідомлення телефонні шахраї надіслали їй прямо серед робочого дня.

На вінничан полюють телефонні шахраї«Смішки-смішками, - говорить вона, - але такі повідомлення несуть небезпеку для вінничан, які в цьому не розбираються. Наприклад – діти та літні люди. Шахраї користуються наївністю окремих верств населення, так чинити не можна!»

Номер ідентифікувався як «SIM-BAZHAN», і це вже не поодинокий випадок. Довго шукати інших вінничан, яких телефонні шахраї вирішили обрати своїми жертвами, не довелося. Перша ж спільнота у Facebook про Вінницю, декілька хвилин пошуку, і знаходимо скаргу на цей самий номер!

На вінничан полюють телефонні шахраїВінничани реагують на це по-різному: хтось – з гумором, хвалиться «виграною» сумою, хтось – вказує на інших зловмисників, а хтось – дає поради, кому ж перш за все потрібно дати прочуханку.

Увага!

А ми нагадуємо, що безкоштовний сир зазвичай зберігається виключно в мишоловках. Люди, що обіцяють вам захмарне багатство, при тому, що ви не брали участі ні в яких розіграшах – це телефонні шахраї. Будьте уважні та обережні!

Читайте також