Бив цеглою по голові: суд призначив покарання чоловіку, який вбив тещу
10:20 25.11.2020
265

Вінничанин, який вбив тещу проведе 10 років за гратами. Подібне рішення було винесено колегією суддів Вінницького міського суду. Про це повідомили у прес-службі поліції Вінниччини.

За інформацією правоохоронців 40-річного зловмисника працівники поліції затримали 2 лютого 2020 року на місці вчинення злочину в селі Уланів Хмільницького району. Злочинець цеглиною кілька разів вдарив по голові родичку, з якою він мав тривалі неприязні стосунки. Травми, отримані жінкою, виявились несумісні з життям.

Слідством встановлено, що 1 лютого ввечері між зловмисником та потерпілою виникла суперечка. Під час з'ясування стосунків з родичкою чоловік декілька разів її вдарив кулаком. Після того, як конфлікт вичерпався. Наступного дня, близько 6 години ранку, коли потерпіла вийшла на вулицю, слідом за нею пішов і зять.  Він чекав нагоди, щоб вчинити злочин. Поки родина зловмисника спала у будинку, він цеглою кілька разів наніс удари по голові жінці, від яких вона померла, повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Читайте також