У Вінниці обговорили взаємодію суб’єктів господарської діяльності з поліцією
14:21 11.12.2018
254

10 грудня в облдержадмiнiстрацiї вiдбувся «круглий стiл» з питань взаємодiї суб’єктiв господарської дiяльностi з представниками правоохоронних органiв, який був iнiцiйований регiональною радою пiдприємцiв при головi облдержадмiнiстрацiї. Захiд провiв голова обласної державної адмiнiстрацiї Валерiй Коровiй. «Круглий стiл» проходив за участi директора Департаменту мiжнародного спiвробiтництва та регiонального розвитку облдержадмiнiстрацiї Володимира  Мережка начальника Подiльського управлiння Департаменту кiберполiцiї Нацiональної полiцiї України – полковника полiцiї Сергiя Шестопалюка, начальника Вiнницького вiддiлу протидiї кiберзлочинам  Подiльського управлiння Департаменту кiберполiцiї – пiдполковника полiцiї Олександра Ульянiнкова, начальника вiддiлу iнформацiйної безпеки Управлiння служби безпеки  України  у Вiнницькiй областi Володимира Семенюка, голови регiональної ради пiдприємцiв при облдержадмiнiстрацiї Олександра Печалiна та очiльникiв IТ компанiй Вiнниччини.

Метою «круглого столу» стало погодження позицiй учасникiв стосовно взаємодiї суб’єктiв господарської дiяльностi з представниками правоохоронних органiв. Пiд час заходу вiдбувся обмiн думками та обговорення шляхiв спiвпрацi.

За результатами зустрiчi, з метою  ефективної комунiкацiї та швидкого реагування на проблеми  в дiяльностi IТ компанiй, було вирiшено розробити та пiдписати тристороннiй Меморандум мiж громадською органiзацiєю представникiв IТ галузi, радою пiдприємцiв та облдержадмiнiстрацiєю.

Джерело: Вiнницька ОДА

Читайте також