Кличко зустрівся в Братиславі з мером словацької столиці Матушем Валло. Говорили про подальшу допомогу Києву та Україні
12:56 06.04.2024
258

Кличко зустрівся в Братиславі з мером словацької столиці Матушем Валло. Говорили  про подальшу допомогу Києву та Україні

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в Братиславі – місті-побратимі Києва, з мером словацької столиці Матушем Валло.

Говорили про подальшу підтримку й допомогу Україні та Києву. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Подякував пану Валло за  гуманітарну та фінансову допомогу його міста й країни нашій державі. Окремо Київ вдячний за передачу Братиславою від початку повномасштабної війни 23 міських автобусів, які вже курсують вулицями нашої столиці, – зазначив Кличко. – В січні минулого року Матуш Валло відвідував на знак підтримки й солідарності Київ, разом з мерами Варшави, Праги та Будапешту. – Столиць, які заснували альянс Пакт вільних міст. У вересні 2022 року до Пакту приєднався Київ. І ми продовжуємо нашу співпрацю, обговорюємо нові проекти для втілення задля відбудови Києва та України», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що минулорічний візит мера Братислави до Києва вразив його. І так народилася нова пісня про столицю України. Бо мер Братислави – ще й музикант.

«Поп-рок-гурт, в якому Матуш грає на бас-гітарі, в новий альбом записав пісню «Один день у Києві». Та вже виконує її на концертах. Отримав вінілову платівку з новим альбомом у подарунок. Послухаємо й ми», – написав Віталій Кличко.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також