В.Гройсман назвав розвиток підприємництва одним із чинників модернізації економіки
09:14 04.09.2016
253

"Щиро Вітаю Вас із професійним святом — Днем підприємця! Запровадження цього свята на державному рівні — це визнання вагомої ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку — це ті риси, що є визначальними для підприємців. Розвиток підприємництва — це один із найважливіших чинників відновлення української економіки та рушійна сила її модернізації", - наголосив В.Гройсман у вітанні.

Прем'єр також наголосив, що уряд України взяв за основу принцип партнерських відносин: взаємодовіра та взаємодопомога.

"Ми щодня відчуваємо Ваше надійне плече! Разом з Вами ми наводимо лад у регуляторній політиці для того, щоб серце економіки — підприємництво — билося потужно і ритмічно. Завдяки нашим спільним зусиллям кожна українська родина має стати заможною, а країна — успішною", - додав він.

В.Гройсман також висловив подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність.

"Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щедрої долі, вагомих здобутків задля підвищення добробуту нашого народу", - резюмував Прем'єр.

Джерело: УНН
Читайте також