«Можливо, я вирішу перемогти їх втретє»: Трамп натякнув про намір знову поборотися за посаду президента США
17:02 01.03.2021
256

Колишній президент США Дональд Трамп не виключив, що візьме участь у наступній гонці за пост лідера країни в 2024 році. Про це повідомляє BBC.

Під час виступу на конференції республіканців-консерваторів Трамп в черговий раз не визнав своєї поразки на виборах 2020 року і заявив, що перемога Джо Байдена сталася в результаті фальсифікацій. «Взагалі-то вони (демократи) тільки що втратили Білий дім. Але хто знає, хто знає? Можливо, я навіть можу вирішити побити їх в третій раз », - сказав він.

Крім того, в ході заходу Трамп запевнив, що не збирається створювати власну політичну партію, оскільки це могло б розділити голоси республіканців. «У нас є Республіканська партія. Вона об'єднається і стане сильніше, ніж будь-коли раніше », - підкреслив він.

На думку Трампа, перший місяць Байдена на посаді президента був «найкатастрофічнішим місяцем для будь-якого президента в сучасній історії». «Ми всі знали, що адміністрація Байдена буде поганою, але ніхто з нас навіть уявити собі не міг, наскільки поганими вони будуть і як далеко вліво вони зайдуть», - сказав екс-глава США, критикуючи міграційну політику нового лідера країни.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також